PROSIMO PREBERITE PREVERJNO POGOJE IN POGOJE!
POGOJI IN POGOJI NTERNET WEB SHOP SPA-POOLS.EU/SI
Podatki o podjetju
Ime podjetja: NIVETO D.O.O.

OIB: 46572491389, MBS: 080188805; MB: 00506796; Kapital: 24.000,00 kn; Ustanovitelj: Tomislav Stojanović

Sedež: Šuškovićeva 76, 10040 Zagreb, Hrvaška

SEDEŽ

Šuškovićeva 76,

10 040 Zagreb, Hrvaška

Tel / faks: + 385 1 29 86 460

URAD – ZAGREB

Dragutina Mandla 1,

10 000 Zagreb, Hrvaška

Tel: + 385 1 48 18 362

Faks: +385 1 29 21 951

E-pošta: niveto@niveto.hr

URAD – SPLIT

Avtocesta 46 – Cesta Smokovik

koda “INA” – Smokovik

21 000 Split, Hrvaška

Telefon: +385 21 37 51 90

Kontakt: spa@spa.hr

 

PODPORA
Če potrebujete pomoč, smo tu, da vam pomagamo. Pišite nam po e-pošti na spa@spa.hr. Na vaše vprašanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

POGOJI PRODAJE
Za pogoje poslovanja velja poglavje III Zakona o varstvu potrošnikov (N.N.41 / 2014). – Pogodbe zunaj poslovnih prostorov in pogodbe na daljavo, od 57. do 79. člena

Po izbiri bazena, ki je predmet vašega naročila, boste prejeli potrditev svojega naročila. Če niste prejeli potrditve naročila, vam obračun ne bo zaračunan, poleg tega pa boste obveščeni o vzroku neplačila, na primer izdelek v določenem času morda ne bo na voljo.

GLAVNE ZNAČILNOSTI BLAGA (BAZENI)
Glavne lastnosti blaga: izdelki so opisni in fotografije.

Fotografije izdelkov so ilustrativne narave in se jim ni treba vedno natančno ujemati z izdelki, ki so predmet naročila.

V primeru zgoraj navedenega neskladja med izdelkom, prikazanim na fotografiji, in dostavljenim izdelkom ni napake na izdelku.

Postavka naročila je lahko samo izdelek, ki je naročen po vrstnem redu, kot so na voljo in na voljo.

CENA IZDELKA
Cene, prikazane na spletni strani spa.hr, so navedene v hrvaških kun. V ceno je vključen DDV. Stroški izdelka so vključeni v cene izdelkov (v roku 20 km od prodajnega mesta), razen v nekaterih primerih, ko bodo stroški dostave vidni v vrstnem redu in ločeno prikazani glede na ceno izdelka.

V primeru e-bančništva in splošnih plačil plačilne in / ali medbančne transakcije niso vključene v ceno.

POGOJI PLAČILA, POGOJI DOSTAVE BLAGA, DOSTAVA BLAGA
Izdelke naročite po izbiri, uporabo menija in izpolnjevanje elektronskega obrazca. Kupec lahko izdelek naroči in kupi kot registriran ali neregistriran uporabnik. Izdelek je treba naročiti, ko kupec opravi celoten postopek naročanja.

Plačilo za naročene izdelke je možno na naslednje načine:

E-bančništvo

Po splošnih plačilih

Plačilo s kreditno kartico:

Plačilo neposredno na internet z uporabo najsodobnejše storitve za plačilo s kreditno kartico je možno prek:

 

Visa ® MasterCard ® Maestro ®

Diners American Express

 

Transakcija bo potekala prek CorvusPay-a.

V primeru plačil s kreditno kartico, splošnega plačila in elektronskega bančništva je treba plačilo opraviti najpozneje v roku, ki je naveden v e-poštnem sporočilu, ki potrjuje naročilo izdelka.

Če kupec ne prejme obvestila, da je naročilo preverjeno po zaključku postopka naročanja, je priporočljivo preveriti:

Ali je sporočilo v mapi Junk / Spam
Ali je nabiralnik poln
V primeru, da je naročen izdelek plačan s plačilom, bo Prodajalec imel dostop do dostave blaga v zgornjih rokih, ki bodo tekli od potrjenega naročila, kupec pa je dolžan plačilo opraviti takoj ali pred takojšnjim prevzem izdelka.

ODGOVORNOST ZA MATERIALNE BOLEZNI / PRITOŽBE
V primeru, da pri prevzemu pošiljke primanjkuje blaga, kupec izdelka ne prevzame, lahko zavrne prejem in ne bo nosil stroškov dostave pošiljke. Šteje se, da izdelki, ki jih je Kupec pravilno prejel, niso imeli vidnih pomanjkljivosti. Kupec se ima pravico pritožiti na materialne pomanjkljivosti v rokih in iz razlogov, določenih z določbami Zakona o obveznih obveznostih. Kupec lahko pisno pritožbo ali pritožbo pošlje na spa@spa.hr z navedbo reklamacije.
Prodajalec bo reklamacijo obravnaval kot veljavno, če s pregledom izdelka ugotovi, da izpolnjuje pogoje reklamacije v skladu z Zakonom o obveznih obveznih pogojih in Zakonom o varstvu potrošnikov. V tem primeru izdelek nadomesti v 15 dneh po prejemu veljavne reklamacije ali vračila celotnega plačanega zneska. Če pa ugotovi, da reklamacija ni veljavna, torej če je zahtevek zavrnjen, bo kupca o tem obvestil v 15 dneh od prejema pritožbe.

Kaj so piškotki?
Piškotek je del informacij, shranjenih v vašem računalniku, mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku, ki jih lahko dostavite neposredno s spletnega mesta, ki ga obiščete (piškotki prve osebe) ali v sodelovanju in za potrebe spletnih strani tretjih oseb (piškotki tretjih oseb) ). Piškotki običajno shranijo vaše nastavitve, nastavitve spletnih strani itd. Ko spet odprete spletno stran, spletni brskalnik pošlje nazaj piškotke, ki pripadajo temu spletnemu mestu. To strani omogoča prikaz informacij, prilagojenih vašim potrebam. Piškotki lahko vsebujejo široko paleto informacij, vključno z osebnimi podatki. Take podatke je mogoče shraniti le, če jih omogočite. Sama spletna stran morda nima dostopa do informacij, ki jih niste posredovali, in morda ne dostopa do nobene druge datoteke v vašem računalniku.

Kako jih onemogočiti?
Če želite onemogočiti shranjevanje piškotkov v računalnik, lahko to storite. Sam blokirni akt lahko negativno vpliva na uporabo spletnega mesta. Če želite onemogočiti piškotke, morate nastaviti nastavitve in konfiguracije svojega spletnega brskalnika. V meniju brskalnika izberite pomoč in informacije o piškotkih in sledite navodilom.

Kaj so začasni piškotki?
Začasni piškotki ali piškotki se odstranijo iz računalnika, ko zaprete brskalnik. Z njimi spletna mesta hranijo začasne podatke.

Kaj so trajni piškotki?
Trajni ali shranjeni piškotki ostanejo na vašem računalniku, ko zaprete program internetnega brskalnika. Z njimi spletna mesta shranjujejo podatke, kot so ime in geslo za prijavo, zato vam ni treba prijavljati za vsak obisk določene lokacije.

POLITIKA ZASEBNOSTI
Spa.hr se zavezuje k varovanju osebnih podatkov z zbiranjem samo bistvenih, osnovnih informacij o kupcih / uporabnikih, potrebnih za izpolnitev naših obveznosti; kupce obveščati o uporabi zbranih podatkov. Vse informacije o strankah se strogo hranijo in so dostopne samo zaposlenim, ki morajo to storiti. Za spoštovanje načel zasebnosti so odgovorni vsi zaposleni na https://www.spa-pools.eu/si/ in poslovni partnerji.

 

Varnostni nadzor in operativni postopki, ki se uporabljajo za našo infrastrukturo, zagotavljajo trenutno zanesljivost sistema CorvusPay. Poleg tega, da vzdržujete strog nadzor dostopa, redno sledenje varnosti in globoko preverjanje ranljivosti omrežja ter z izvajanjem varnostnih varnostnih informacij ohranja in izboljšuje varnost vašega sistema z zaščito vaše kartice.

Imena varnostnih programov vseh vrst kartic

 

Preverjeno z Visa MasterCard SecureCode

IZKAZ KONVERZIJE
Vsa plačila bodo izvedena v hrvaški kun. Če plačilo opravite s kartico, katere valuta ni hrvaška kuna (HRK), boste znesek vašega računa na kreditni kartici dobili tako, da ceno iz hrvaške kune pretvorite v lokalno valuto v skladu z veljavno hrvaško narodno banko menjalni tečaj. Zaradi te pretvorbe obstaja možnost, da bo prišlo do majhne razlike v primerjavi s prvotno ceno, poudarjeno na našem spletnem mestu.